Meer avonturen voor feestjes, bso-activiteiten en basisscholen

Natuur is een Feest bestaat dit jaar zeven jaar. In die zeven jaar zijn we uitgegroeid tot een platform van zo’n tachtig feestjesgevers. Vrolijke mensen met een hart voor natuur en kinderen, die graag activiteiten begeleiden voor groepen.

We begonnen in 2013 vooral met kinderfeestjes en dat doen we nog steeds graag! In de loop van de tijd hebben we steeds meer programma’s ontwikkeld waar ook BSO’s en Peutergroepen graag gebruik van maken. We organiseren ook kleinschalige schoolreisjes in het bos. En af en toe een uitdagend bedrijfsuitje voor mensen die er de lol van inzien om samen een hut te bouwen, een speer te slijpen, een vuurtje te maken of wilde planten te bereiden.

Nieuwe website

Op deze nieuwe website kun je als klant direct je activiteiten boeken en betalen. Je kunt natuurlijk altijd eerst even contact opnemen over de mogelijkheden. We willen zo flexibel mogelijk te zijn. Werk je voor een BSO of peutergroep, zoek dan onder kinderopvang. Ben je een particulier, dan kun je terecht bij natuurfeestjes. Zo ook voor ons aanbod voor gastlessen voor scholen.

Wil je liever zelf een activiteit organiseren, dat kan ook. Onder zelf doen vind je allerlei programma’s die je kunt kopen als download.

Opleiding

Dit voorjaar bieden we in West- en Oost Nederland tweedaagse trainingen aan. Deze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die met kinderen in de natuur (wil) werken. En ook voor mensen die zich misschien willen aansluiten als zzp-er bij Natuur is een Feest. Dus voor Pedagogisch medewerkers, Jeugdgidsen van het IVN of Jeugdnatuurwacht, gastouders, leerkrachten enzovoorts. Tijdens de training maak je kennis met onze expertise hoe je de natuur in gaan, tot een avontuur maakt voor kinderen. En je maakt kennis met de activiteiten die wij al ontwikkeld hebben. Ook ga je zelf oefenen met zelf activiteiten bedenken. En die ga je ook uitproberen tussen bijeenkomst 1 en bijeenkomst 2. De trainingsdagen zijn op zaterdagen met drie tot vier weken er tussen in.

Je kunt je online aanmelden voor deze trainingen.

https://natuuriseenfeest.nl/event/