Wow, dat smaakt goed, zelf gemaakt? Jazeker! Met de thuiswerkopdracht ‘gezond, lekker en duurzaam’ maak je een lekkere snack voor je huisgenoten.

Maar hoe weet jij eigenlijk of iets gezond is? Of milieuvriendelijk? Dat leer je door bronnenonderzoek te doen op Internet. Deze opdracht neemt je mee in dat onderzoek. En als jij heel veel weet daarover, zoek je recepten uit. Je maakt een scorelijst en wie er het meeste punten scoort op lekker, gezond en milieuvriendelijk, die snack ga jij maken!

De thuiswerkopdrachten kun je voor school doen, maar ze zijn ook gewoon heel leuk om zelf te doen als je vrij bent. Wie houdt er nou niet van kokkerellen? En we hebben nog meer opdrachten gemaakt, bijvoorbeeld over soorten in jouw tuin. Of een energiespeurtocht door jouw huis. Ze zijn nu in de ontwikkelfase te koop met een forse korting. Elke download kost 4 euro 50.

Ben jij een leerkracht of een BSO medewerker, met de thuiswerkopdrachten kun je je leerlingen aan het werk zetten. Dus downloaden die opdrachten! En laat je ons even weten wat je ermee hebt gedaan en hoe het is bevallen?

Downloaden!