Soortenjagen en andere uitdagingen

Hoeveel soorten planten en dieren wonen er in onze tuin? Hoe kan ik mijn ouders een gezonde en duurzame maaltijd voorzetten? Hoe kun je je huis energiezuinig maken. Drie splinternieuwe thuiswerk- uitdagingen voor kinderen tussen 10 en 15 jaar. Ontwikkeld in tijden van Corona, waarop we thuis moeten werken maar toch heel SOCIAL alles met elkaar willen delen!

Interessant ook om als leerkracht mee te experimenteren. Om als ouder je kinderen een uitdaging te geven. Of misschien voor plusklas-kinderen om zelfstandig mee aan de slag te gaan.

We bieden ze voorlopig aan voor een spotprijs van 4 euro 50. Je kunt je er eigenlijk geen buil aan vallen.

In onze webshop vind je nog veel meer leuke programma’s, ook voor jonge kinderen. Sommige van deze producten zijn nu ook in de aanbieding.

In verband met de Corona Crisis volgt Natuur is een Feest de landelijke richtlijnen. Dat betekent dat u geen feestjes of activiteiten kunt boeken die voor 1 juni verzorgd moeten worden. We hopen op betere tijden met schaterlachende kinderen en gelukkige ouders. Pas goed op je zelf en je naasten. Dat proberen wij ook te doen.