Gratis

Buitengewoon Feest vind je aan de Randweg 2, 6718 SJ Ede

Buitengebied Ede, Buitengewoon Feest, 10 februari van 14.00 tot 17.00. Deelname gratis

Adres: Randweg 2, Ede

Kom kennismaken met onze activiteiten!

Lekker buiten spelen en ontdekken tijdens feestjes en kinderopvangactiviteiten. Wil jij dat ook? Natuur is een Feest en Buitengewoon Feest kunnen jullie helpen. Komen jullie ook naar de kennismakingsmiddag? Leuk voor ouders, kinderen en medewerkers van de kinderopvang. Ook is Natuur is een Feest altijd op zoek naar nieuwe feestjesgevers.

Buitengewoon Feest en Natuur is een Feest organiseren deze kennismakingsbijeenkomst op zondagmiddag 10 februari. Het wordt een gezellig en actief samenzijn waar we je laten meemaken hoe een activiteit of feestje van ons er uit kan zien. Buitengewoon Feest heeft een prachtige locatie met vuurplaats en grenzend aan een mooi bos.

Het programma is als volgt:

14.00 – 14.20    Ontvangst met koffie en chocomel bij het vuurtje

14.20 – 14.30    Welkomstpraatje door Wietske (Buitengewoon Feest) en Bart de Koning

14.30 – 15.30    Bart begeleidt het thema Oervolk. Rolf is verdwaald in het bos. Met een zelfgemaakte speer doodt hij een wolf. Zo stoer! Maar dan blijkt dat de wolf, babywolfjes had. Hij heeft een moeder gedood! Hoe kan hij het goed maken? Door zelf moeder te worden. Rolf gaat op jacht, leert eetbare kruiden te herkennen, maakt een warme hut, maakt een pijl en boog en een amulet.

15.30 – 16.00    Oefenen om een vuurtje aan te steken zonder lucifers!

16.00 – 16.50    Broodjes bakken, nazit, praten met Bart en Wietske over wat Buitengewoon Feest en Natuur is een Feest te bieden hebben.

16.50 – 17.00    Afsluiting