Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Feestjesdag Natuur is een Feest en buitenplaats de Molenwei

Feestje vieren? Schoolreisje? Uitstapje met de BSO of met de peuters, een leuk bedrijfsuitje? Natuur is een Feest biedt allerlei mogelijkheden. Kom kennismaken met ons en met buitenplaats de Molenwei op de gratis feeestjesmiddag op 2 mei.

Natuur is een Feest biedt natuurfeestjes op allerlei locaties. Onder andere op de nieuwe Buitenplaats Molenwei. Deze locatie is zeer geschikt als u een geheel verzorgd feestje wil met buiten heel veel speel- en ontdekmogelijkheden en ook binnenruimtes als het regent.

Bij de Molenwei mag ook een vuur gemaakt worden. Je kunt je eigen broodjes bakken.  Je kunt er wilde kruiden plukken en je kunt daar bijvoorbeeld pesto van maken, kruidenboter of een heerlijke brandnetelsoep! Ook BSO’s, peutergroepen en schoolreisjes zijn welkom op de Molenwei. Natuur is een Feest biedt arrangementen aan met de Molenwei. Je betaalt voor onze themafeestjes of bso-activiteiten, en boekt de voorzieningen voor de Molenwei erbij. Natuur is een Feest organiseert ook feestjes in bos- en recreatiegebieden, vaak zonder extra kosten. Bij de Molenwei kun je ook terecht voor borrels, feestjes en andere activiteiten, zonder dat je een feestje van Natuur is een Feest erbij boekt.

Op zaterdag 2 mei organiseert Natuur is een Feest samen met de Molenwei een gratis activiteitendag, met vuur maken, wildplukken, soep bereiden, activiteiten voor peuters en kleuters en verhalen die verteld worden. Ook leuk als je je kinderen meeneemt. Geef je je wel even op via ‘gratis tickets’. U rekent dus niks af. Je kunt ook meedoen als je zelf geinteresseerd bent om feestjes en activiteiten te gaan geven via Natuur is een Feest.

Zien we jullie op 2 mei? Gezellig!