en wordt blij Word Feestjesgever en wordt blij Word Feestjesgever en wordt blij Word Feestjesgever en wordt blij Word Feestjesgever en wordt blij Word Feestjesgever

WORD OOK FEESTJESGEVER

Lekker buiten met kinderen hutten bouwen, beestjes zoeken, spelletjes spelen, pijl en bogen maken en fikkie stoken. Hoe leuk is dat? En je wordt er ook nog voor betaald!

Bij Natuur is een Feest kun je je aansluiten om ook feestjesgever te worden! Iedere vrolijke Frans of Francine met ervaring met kinderen en feeling voor het buitenleven, komt in aanmerking!

We zijn een platform waarbij je je als zelfstandige aansluit. Via deze website vinden klanten ons en boeken ze activiteiten. Vervolgens vragen we jou of een ander om het feestje te begeleiden. Je neemt contact op met de klant en probeert de boeking rond te maken. Je dient zelf de rekening in bij de klant en werkt onder eigen verantwoordelijkheid. Vervolgens betaal je per kwartaal 14% provisie over de omzet die je hebt gemaakt via Natuur is een Feest.

Je bent bij ons geheel vrij om je eigen feestjes ernaast te promoten. Je betaalt alleen provisie aan ons, als je het feestje of activiteit via Natuur is een Feest hebt ontvangen.

Waar zoeken wij dringend feestjesgevers

In de omgeving Utrecht, Rotterdam, Groene Hart, Zuid Limburg en Achterhoek kunnen wij heel goed feestjesgevers gebruiken. In regio’s als Amsterdam, Breda zijn we al goed vertegenwoordigd. In andere regio’s zoals bv. Zeeland, Twente, Friesland is niet zoveel vraag. Maar je mag je natuurlijk wel aansluiten.

Wat doen we?

  • We verzorgen kinderfeestjes voor particulieren
  • We verzorgen activiteiten voor kinderopvang en onderwijs
  • soms organiseren we ook bedrijfsuitjes met verhalen en natuuractiviteiten als teambuilding

Wat kun je bij ons leren?

We verzorgen regelmatig tweedaagse trainingen op prachtige locaties. Daar leer je van ervaren begeleiders hoe zij feestjesgeven. Hoe maak je de natuur tot een feestje voor iedereen? Hoe maak je je feestje tot een avontuur waar de kinderen aan mee willen doen? Hoe zet je bijvoorbeeld handpoppen in om je verhaal te vertellen? Hoe communiceer je helder met klanten zoals ouders, pedagogisch medewerkers, leerkrachten, zodat iedereen krijgt wat die verwacht? Praktische vaardigheden zoals: Hoe maak je een vuurtje? Hoe snijdt je een speer? Hoe maak je een pijl en boog? Organisatorische vaardigheden zoals: Hoe houd je de groep bij elkaar? Hoe zorg je dat het veilig blijft? Hoe wissel je verschillende werkvormen af?

We verwachten van elke nieuwe feestjesgever dat ze een keer een tweedaagse training doen. Deze kost 150 euro ex. btw. Je kunt de training ook volgen als je je eigen feestjespraktijk hebt of je bent pedagogisch medewerker of je wilt als leerkracht meer doen met de natuur.

Zelf doen?

Wij hebben een aantal activiteiten omschreven en vormgegeven in leuke pdf’s. Die kun je downloaden om zelf te gebruiken of als feestjesgever voor Natuur is een Feest. Je kunt de downloads via – Zelf Doen – aanschaffen!

En nu?

Je wilt feestjesgever worden? Of je hebt er nog vragen over? Klik op de rode knop hieronder en vul het formulier in. Geef een motivatie waarom je feestjesgever wil worden en wat voor vragen je hebt. Wij nemen snel contact met je op! Ook organiseren we geregeld een meeting via zoom voor bestaande en nieuwe feestjesgevers. Zo leren we elkaar een beetje kennen. Als we straks elkaar weer in levende lijve mogen ontmoeten, organiseren we weer trainingen of gezellige wandelingen om met elkaar te socializen. Graag horen we van je!

Groeten,

Bart de Koning

Initiatiefnemer Natuur is een Feest

word feestjesgever