Feestjesgever worden. De leukste klusjes van Nederland

Wij geven kinderen de ruimte om de natuur te ontdekken. Met onze feestjes en activiteiten nemen we kinderen mee op hun eigen avontuur!  Zowel voor de kinderen als voor jou als feestjesgever is er alle ruimte voor eigen inbreng. En je krijgt er nog voor betaald ook!

We zijn op zoek naar nieuwe feestjesgevers!

Je kunt feestjesgever worden als je:

  • Je goed kunt organiseren
  • Je kinderen kunt boeien met een verhaal, verkleed als piraat, een lied, of handpoppenshowtje
  • Je bereid bent te investeren in basismateriaal en in het netwerk
  • Enthousiast bent naar ouders en opdrachtgevers uit de BSO en onderwijs
  • Je openstaat voor online- en fysieke uitwisselingsbijeenkomsten
  • Je mee wilt doen aan de betaalde basistraining ‘betekenisvol spelen in de natuur’  .
  • Deze training geven we een aantal keren per jaar, meestal online.

Natuur is een Feest is groeiend. Steeds meer particulieren, maar ook BSO’s en scholen vinden ons als partij om activiteiten te organiseren. Vooral in de zomerperiode is er veel werk te doen voor enthousiaste aanbieders. De meeste aanbieders werken als zzp-er. In verhouding met andere netwerken voor natuuractiviteiten, verdien je bij ons meer, en je bent vrijer om het zelf in te vullen.

Wie zijn we?

We zijn een platform waarbij je je als zelfstandige aansluit. Via deze website vinden klanten ons en boeken ze activiteiten. Vervolgens vragen we jou of een ander om het feestje te begeleiden. Je neemt contact op met de klant en probeert de boeking rond te maken. Je dient zelf de rekening in bij de klant en werkt onder eigen verantwoordelijkheid. Vervolgens betaal je per kwartaal 14% provisie over de omzet die je hebt gemaakt via Natuur is een Feest. In sommige gevallen zijn wij de opdrachtgever, dan factureer je aan ons.

Je bent bij ons geheel vrij om je eigen feestjes ernaast te promoten. Je betaalt alleen provisie aan ons, als je het feestje of activiteit via Natuur is een Feest hebt ontvangen.

Wat doen we?

  • We verzorgen kinderfeestjes voor particulieren
  • We verzorgen steeds meer activiteiten voor kinderopvang en onderwijs
  • soms organiseren we ook bedrijfsuitjes met verhalen en natuuractiviteiten als teambuilding

Community

Natuur is een Feest is behalve bemiddelaar ook een superleuk netwerk met een facebookgroep en geregeld zoom-bijeenkomsten. Zo leer je elkaar kennen, kun je samenwerken, stel je vragen aan elkaar en versterk je je zelf als ondernemer. Je kunt ook meelopen en afspreken om feestjes samen te doen.
We geven geregeld een basistraining online.
En binnenkort geven we ook een online training business in het bos. Over hoe je je zelf als zzp-er en feestjesgever kunt verkopen. Hoe krijg je de deal met de klant het beste rond?

En nu?

Je wilt feestjesgever worden? Of je hebt er nog vragen over? Neem contact met ons op via ons aanmeldformulier en geef een motivatie waarom je feestjesgever wil worden en wat voor vragen je hebt. Wij nemen snel contact met je op! Ook organiseren we geregeld een meeting via zoom voor bestaande en nieuwe feestjesgevers. Zo leren we elkaar een beetje kennen. Als we straks elkaar weer in levende lijve mogen ontmoeten, organiseren we weer trainingen of gezellige wandelingen om met elkaar te socializen. Graag horen we van je!
Groeten,
Bart de Koning
Initiatiefnemer Natuur is een Feest

Bekijk al onze feestjes