Whoeaa, ons fort is klaar. Creepers kom maar op. En bereid je voor op een verrassing! Jij ko... Minecraft in het echt Yes, de takkentoren blijft staan! Samen zijn ze druk bezigĀ  met de langste takken in het bo... Team Natuur Waar zijn mijn nootjes nou gebleven? Even vragen aan vriend Beer! Oeh Eekhoorn, ik heb ze ve... Eekhoorn zoekt nootjes De toverdokter is in het park! Konijn heeft pijn in haar keel, wolf heeft kiespijn, kraai ka... De Toverdokter Zeerover Fabiaan geeft les op de piratenschool! Je krijgt les in sterke verhalen vertellen; ... De Piratenschool

WIJ OP JOUW EVENT?

Organiseer jij een leuke dag voor gezinnen en kinderen? Zoek je daarvoor een leuke originele invulling? Dan hebben wij wat leuks voor je! Wij organiseren allerlei activiteiten en korte voorstellingen om jouw bezoekers enthousiast te maken. Ons thema is spelen en ontdekken in de natuur. We hebben voor alle leeftijden wel wat leuks! Kijk maar eens of er wat voor je bij zit!

Elke opdracht is anders en we werken graag op maat. Daarom staan bij de activiteiten nog geen prijzen. Denk aan prijzen van 60 euro per uur, met een minimum van 3 uur, dus 180 euro inclusief btw. Daar komen in sommige gevallen materiaalkosten bij. Mail of bel ons voor meer informatie.

contactformulier