Word jij onze nieuwe feestjesgever?

Feestjesgeven bij speeltuin de Natureluur in Amsterdam

De Natureluur/Natuurkamer is een fantastische natuurspeeltuin in Amsterdam West. Natuur is een Feest werkt met ze samen door feestjes aan te bieden. De feestjes begeleid je in opdracht van Natuur is een Feest. Je kunt 86,77(ex. btw) rekenen voor 2 uur feestje. Voordeel is dat je een vaste plek hebt, dat je een vuurtje kunt maken, dat je gebruik kunt maken van bv. zakmesjes en firesteels en dat je in een team werkt.Vaak kun je twee feestjes achter elkaar doen, dus dat levert dan weer meer op. Laat het even weten als je belangstelling hebt voor feestjes bij de Natuurspeeltuin!

Natuur is een Feest zoekt nieuwe feestjesgevers

Onze mailbox loopt weer vol met aanvragen voor feestjes en vakantieactiviteiten. Kom jij ons team versterken?

  • kun jij 8 tot 15 kinderen vermaken in de natuur? (spelletjes doen, vuur maken, hutten bouwen, met zakmesjes werken etc.)
  • kun jij dat goed organiseren samen met ouders of andere klanten?
  • heb je een goed verantwoordelijkheidsgevoel, maar durf je ook enig risico aan?
  • wil je zelfstandig werken?
  • wil jij in het weekend werken en soms op vrijdag- en woensdagmiddag?

dan ben jij misschien onze nieuwe feestjesgever die wij zoeken.

Wat doet Natuur is een Feest?

  • Wij vinden het een feestje om in de natuur te zijn
  • We gunnen het kinderen om daar actief in te spelen en ontdekkingen te doen
  • We laten alleen onze voetafdrukken achter

Natuur is een Feest is in 2012 opgericht door Bart de Koning.  In de loop van de tijd sloten zich steeds meer feestjesgevers aan bij Natuur is een Feest. Sommige feestjesgevers zijn al meer dan tien jaar actief. Sommigen doen dit werk voor een paar jaar! We zijn meer dan alleen opdrachtverstrekker. We zijn ook een fijn netwerk. We organiseren regelmatig een leuke dag of een bijscholing. Zo ken je elkaar en kun je elkaar vragen stellen.

Hoe doen wij dat zakelijk?

Op onze website boeken ouders, medewerkers van de kinderopvang en andere klanten activiteiten.  Hiervoor vragen we feestjesgevers uit de regio. Als je ja zegt, koppelen we je met de klant. Jij probeert dan met de klant tot een afspraak te komen. Meestal reken je zelf af met de klant.

Ons verdienmodel zit in de provisie die je aan ons betaalt. Je laat per kwartaal weten hoeveel jouw omzet was. Je ontvangt daarover een factuur van 14%. Voor feestjes rekenen wij, afhankelijk van het aantal kinderen en het soort feestje tussen 125 en 180 euro. Je houdt dan tussen de 105 en 155 euro over. Natuur is een Feest rekent met 21% btw. Of je zelf btw rekent, is afhankelijk of je een btw nummer hebt en of je in de kleine ondernemersregeling valt of niet. Als je incidenteel feestjes geeft is inschrijving als zzp-er meestal niet nodig.

Hoe kom je aan feestjes?

De periode april t/m oktober is het drukst. Gelukkig zijn er ook aanvragen in de winter. We werken met regio’s. Als er een aanvraag in de regio is, vragen we via sms aan de mensen in jouw regio of je kunt en wilt op die dag. Soms pas jij het beste bij het feestje of zijn er niet veel feestjesgevers, dan vragen we jou direct. De klant geeft aan wanneer en waar hij het feestje wil. Maar jij kunt hier nog een rol in spelen door advies te geven.

Hoeveel feestjes doe ik?

Dat hangt van je zelf af en van het aantal vragen dat wij hebben. Feestjesgevers doen gemiddeld tussen de vijf en vijfentwintig activiteiten per jaar. Sommigen doen er nog meer.

Je blijft zelfstandige

Als feestjesgever werk je als zelfstandige. Jij bent de opdrachtnemer. De klant is jouw opdrachtgever. Natuur is een Feest is meestal alleen bemiddelaar. We vinden het prima als je zelf ook (natuur)feestjes aanbiedt vanuit je eigen praktijk. We verwachten wel dat je voor de feestjes die je via ons krijgt provisie afdraagt. We vinden het ook fijn als je een beetje reclame maakt voor Natuur is een Feest. Bijvoorbeeld op je website.

Voorwaarden

Wij doen feestjes meestal in een park of bos. We hebben geen binnenplek. We hebben een soort slechtweergarantie voor de klant. En ook als een kind ziek is, kan het feestje niet doorgaan. We rekenen hier geen annuleringskosten voor.

Verantwoordelijkheid

In onze algemene voorwaarden staat dat de klant verantwoordelijk is voor de kinderen. Juridisch moet je zorgen dat je kinderen geen echt onverantwoorde dingen laat doen, steeds goed overlegt met de klant wat je wil gaan doen (bijvoorbeeld met mesjes werken), dat je een EHBO doos bij je hebt en een mobiele telefoon.

Boswachters en boa’s

Zorg dat je geen vuurtjes maakt op plekken waar dat niet mag. In veel bossen heb je bepaalde speelzones of anders heb je bosjes waarbij je merkt dat er meer gespeeld wordt, bijvoorbeeld bij een trimbaan of kabouterpad. Maak hier gebruik van. Ga geen feestjes geven in heel erg beschermde natuurgebieden. Mocht een BOA je aanspreken, helpt het om te zeggen dat je een tante of oom bent van de jarige.

Eigen investering

Je zorgt zelf voor je materialen die je nodig hebt. Wat je vaak nodig hebt zijn touw, elastieken, handzaagjes, zakmesjes, een heksenmuts, een schatkist, stoepkrijt enzovoorts.

Ondersteuning

Als je wilt, kun je een keer met ons meelopen. Misschien doe je de feestjes liever samen met iemand anders?

We helpen je graag op weg. Als je dat wilt, kijken we graag mee met de opzet van je feestje. We hebben ook draaiboeken klaar liggen.

Bij genoeg belangstelling organiseren we een speciale trainingsdag.

Ja, ik wil dat jullie contact met mij opnemen om feestjesgever te worden

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.