Minecraft op de computer is al cool. Maar in het echt is het veel spannender. Je wordt on...  135,00 incl. BTW Minecraft in het echt Samen kunnen wij alles beter! In de natuur werken bomen samen met schimmels; bijen samen met...  90,00 incl. BTW Workshop Teambuilding in de natuur Lekker knoeien met water, en ook nog leuke dingen ontdekken! Maak je eigen waterfilter. L...  90,00 incl. BTW Workshop Waterproefjes Je ziet veel over wildplukken, maar je durft het zelf niet aan? Liever ga je mee met een des...  90,00 incl. BTW Workshop Wildplukken Hoe maken fotografen zulke mooie natuurfoto's? In deze snelle workshop van een uur leer je e...  90,00 incl. BTW Workshop Foto's maken in de natuur

NATUURFEESTJES

Je doet je kind een groot plezier met een natuurfeestje. Samen bouwen ze een takkenhut. Ze gaan op zoek naar diersporen. Vinden een piratenschat. Maken een heksensoepje klaar of gaan op jacht met een zelf gemaakte speer of pijl en boog.

Natuurfeestjes boek je bij Natuur is een Feest. Kunnen we jouw kind ook blij maken?

Natuur is een Feest kan desgewenst ook een feestje op maat aanbieden. Laat dit weten bij de aanvraag. De feestjesgever gaat met u in overleg en komt met een aangepast voorstel.