€ 135,00

per groep incl. BTW

Joep Troep ruimt het op!

Joep Troep gooit alle afval op de stoep! Hij vindt het vooral leuk om tegen blikjes aan te trappen. En als hij er klaar mee is, trapt hij het blikje in de sloot. Haha!

Zijn vriendinnetje Karla Keurig vindt dat niet normaal! Blikjes horen in de vuilnisbak, en niet op straat. En die blikjes in de sloot, is ook slecht voor de vissen! Ze halen hun lippen er aan open. Joep is gek op vissen! En Karla heeft hem snel overtuigd.

Joep is een ondeugende handpop met een klein hartje. Hij verovert het hart van jonge kinderen en al snel is hij de ‘held’ van de klas

Karla en Joep zijn twee handpoppen. De show begint met een zak zwerfafval die op een tafel in het midden wordt gestort. Joep trapt alles de klas in. En wordt tot de orde geroepen door Karla en later door de hele klas. Eerst zingt Joep een ondeugend liedje. Later als Joep ‘de grootste opruimer wordt van de wereld’, zingt hij een aardig liedje over opruimen…

Na het showtje gaan de kinderen de buurt opruimen. Afvalgrijpers worden vaak gratis verstrekt door de gemeente. En mogelijk neemt de gemeente ook de kosten op zich voor de inhuur van het showtje.

Voor een enthousiaste uitvoering van Joep Troep, heeft Natuur is een Feest begeleiders opgeleid. Karla Keurig kan door de leerkracht, een ouder of vrijwilliger gespeeld worden. Het showtje, de opruimactie + nabespreking duurt 1 uur en kost 135 euro + reiskosten.

[testimonial_view id=”1″]

Activiteit aanvragen