€ 230,00 incl. btw

per persoon incl. BTW

Zodra zeven deelnemers zich voor deze training hebben aangemeld, plannen we de data.

Meld je aan!

notk   Introductie (digitaal):

notk  Kort digitaal moment:

notk   Praktijkdag op inspirerende buitenplek met lunch

Terugkom-moment (digitaal): notk

Natuurbeleving met een verhaal

Nog maar kort geleden, in dit landje bij de zee, ontmoetten twee enthousiastelingen elkaar. “Ik wil kinderen meenemen in hun avontuur…, ze elkaar verhalen laten vertellen,  belevenissen laten maken en erover schrijven en tekenen…”  “Ik doe dat ook en ik heb er allerlei ideeën over… Zullen we samen het avontuur aan gaan? Ik denk dat er nog wel veel meer mensen mee willen doen! Want avonturen… daar zijn ze gek op.”

We gunnen kinderen verhalen! Verhalen geven richting, geven zin aan natuurbeleving, ruimte voor spel, creativiteit, beweging. Kinderen doen het samen!  Differentiatie is ook mogelijk. Zodat ieders talent tot zijn recht komt.

Bart en Mirjam besloten er een training van te maken… Wil je weten hoe dit afloopt? Meld je hieronder aan… Dan gaan we samen het avontuur aan, kunnen we bij elkaar afkijken, elkaar scherp houden, inspireren en elkaar vinden voor hulp of eventueel om uit te huilen…

In deze hybride training, komen we een aantal keer digitaal bij elkaar en is er een praktijkdag op de Ulebelt. Het groene centrum van Deventer.

Mirjam van Klink

is oprichter van De Toren van Klinker

Ze is een creatieve duizendpoot gespecialiseerd in het organiseren van creatieve activiteiten voor verschillende groepen en bedrijven. Naast jarenlange ervaring als teamleider, teammanager heeft zij een opleiding tot trainer/opleider gevolgd.

Bart de Koning

is initiatiefnemer van Natuur is een Feest

Natuur is een Feest bestaat uit een groep feestjesgevers die voor particulieren, bso’s en het onderwijs kinderen meenemen in hun avonturen en plezier maken in en met de natuur. Bart de Koning werkt al zo’n 30 jaar aan natuurbeleving en educatie. Hij wil graag anderen inspireren om hetzelfde te doen.

Voor wie?

Voor iedereen die hier belangstelling in heeft en met kinderen werkt (tussen de 2 en 12 jaar).

Over de praktijkdag

Tijdens de praktijkdag leren we elkaar nog beter kennen. We nemen allerlei praktijkvoorbeelden mee en documentatie. We gaan met elkaar ontwerpen en samen oefenen. De praktijkdag organiseren we op een inspirerende en groene locatie. We zorgen voor een smakelijke veganistische lunch.

Natuur is een Feest

Op deze website kun je ook al onze activiteiten aanvragen. Wil je zelf ook feestjesgever worden, dat kan!